Cara Buat Daging Salai : Inspirasi Dapurku: Daging Salai Masak Lemak Cili Padi : Tapi yang penting, rasanya sangat sedap.

Tapi yang penting, rasanya sangat sedap. Masukkan daging salai, cili api, kunyit dan serai bersama sedikit air. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Cili api dan kunyit hidup ditumbuk halus.

Warna kuning jadi pudar sahaja. Inspirasi Dapurku: Daging Salai Masak Lemak Cili Padi
Inspirasi Dapurku: Daging Salai Masak Lemak Cili Padi from 4.bp.blogspot.com
Jom layan resepi yang saya gunakan hari ini. Tapi yang penting, rasanya sangat sedap. Cili api dan kunyit hidup ditumbuk halus. Tapi satu cabaran besar untuk mengambil gambar yang cantik kerana bila kuah berwarna kuning, kamera saya tidak dapat capture gambar yang cantik. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Warna kuning jadi pudar sahaja. Tapi tak terpublish la pulak. Masukkan daging salai, cili api, kunyit dan serai bersama sedikit air.

Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat!

Masukkan daging salai, cili api, kunyit dan serai bersama sedikit air. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Tapi tak terpublish la pulak. Jom layan resepi yang saya gunakan hari ini. Tapi satu cabaran besar untuk mengambil gambar yang cantik kerana bila kuah berwarna kuning, kamera saya tidak dapat capture gambar yang cantik. Tapi yang penting, rasanya sangat sedap. Cili api dan kunyit hidup ditumbuk halus. Warna kuning jadi pudar sahaja. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat!

Masukkan daging salai, cili api, kunyit dan serai bersama sedikit air. Cili api dan kunyit hidup ditumbuk halus. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Warna kuning jadi pudar sahaja. Tapi satu cabaran besar untuk mengambil gambar yang cantik kerana bila kuah berwarna kuning, kamera saya tidak dapat capture gambar yang cantik.

Tapi yang penting, rasanya sangat sedap. Life is a Constant Battle: Daging Salai Masak Lemak Cili Padi
Life is a Constant Battle: Daging Salai Masak Lemak Cili Padi from 2.bp.blogspot.com
Warna kuning jadi pudar sahaja. Tapi yang penting, rasanya sangat sedap. Masukkan daging salai, cili api, kunyit dan serai bersama sedikit air. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Cili api dan kunyit hidup ditumbuk halus. Tapi tak terpublish la pulak. Tapi satu cabaran besar untuk mengambil gambar yang cantik kerana bila kuah berwarna kuning, kamera saya tidak dapat capture gambar yang cantik.

Cili api dan kunyit hidup ditumbuk halus.

Tapi yang penting, rasanya sangat sedap. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Cili api dan kunyit hidup ditumbuk halus. Warna kuning jadi pudar sahaja. Tapi satu cabaran besar untuk mengambil gambar yang cantik kerana bila kuah berwarna kuning, kamera saya tidak dapat capture gambar yang cantik. Masukkan daging salai, cili api, kunyit dan serai bersama sedikit air. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Jom layan resepi yang saya gunakan hari ini. Tapi tak terpublish la pulak.

Tapi satu cabaran besar untuk mengambil gambar yang cantik kerana bila kuah berwarna kuning, kamera saya tidak dapat capture gambar yang cantik. Tapi tak terpublish la pulak. Cili api dan kunyit hidup ditumbuk halus. Masukkan daging salai, cili api, kunyit dan serai bersama sedikit air. Warna kuning jadi pudar sahaja.

Tapi yang penting, rasanya sangat sedap. Cara Buat Cili Padi Kisar Untuk Seminggu Mudahkan Urusan Memasak - Informasi Santai
Cara Buat Cili Padi Kisar Untuk Seminggu Mudahkan Urusan Memasak - Informasi Santai from 4.bp.blogspot.com
Cili api dan kunyit hidup ditumbuk halus. Tapi tak terpublish la pulak. Jom layan resepi yang saya gunakan hari ini. Tapi satu cabaran besar untuk mengambil gambar yang cantik kerana bila kuah berwarna kuning, kamera saya tidak dapat capture gambar yang cantik. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Warna kuning jadi pudar sahaja. Tapi yang penting, rasanya sangat sedap.

Jom layan resepi yang saya gunakan hari ini.

Warna kuning jadi pudar sahaja. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Tapi yang penting, rasanya sangat sedap. Jom layan resepi yang saya gunakan hari ini. Masukkan daging salai, cili api, kunyit dan serai bersama sedikit air. Cili api dan kunyit hidup ditumbuk halus. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat! Tapi satu cabaran besar untuk mengambil gambar yang cantik kerana bila kuah berwarna kuning, kamera saya tidak dapat capture gambar yang cantik. Tapi tak terpublish la pulak.

Cara Buat Daging Salai : Inspirasi Dapurku: Daging Salai Masak Lemak Cili Padi : Tapi yang penting, rasanya sangat sedap.. Tapi yang penting, rasanya sangat sedap. Warna kuning jadi pudar sahaja. Masukkan daging salai, cili api, kunyit dan serai bersama sedikit air. Jom layan resepi yang saya gunakan hari ini. Terasa bau asap dalam kuah, lagi terangkat!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel